Post in t echt: onze eerste workshop

Gisteren organiseerden Siel, Julie en ik een eigen workshop, thema ‘post in t echt’. Want het klinkt misschien een beetje raar, maar post is één van onze favoriete hobbies.
Niet de saaie witte enveloppen met een ruitje en een rekening. Lieve post. Bruine of kleurrijke zelfgemaakte enveloppen, briefjes, kaartjes, etiketten, foto’s, labels, tips, recepten, gedroogde bloemetjes. Alles met veel zorg en liefde gemaakt. Zo communiceer ik het liefst met mijn vriendinnen als we elkaar niet kunnen zien. Ook al gebruiken we dagelijks snapchat, messenger en instagram, eigenlijk zijn we ouderwetse snailmail-fanaten.

IMG_6515IMG_6187

Omdat het ons leuk leek om die papieren liefde te verspreiden, wilden we anderen een voorproefje geven ervan. Een tiental deelnemers schreef zich in voor de workshop en vanaf 10u gisterenochtend kon je ons bij Fanny’s zien knippen, plakken, schrijven, koffie drinken (merci Julia!), brownies eten en babbelen, over post!

IMG_6216IMG_6403

Eén van de weinige dingen leuker dan thuis in sweatpants knutselen met Netflix, is dus samen met anderen knutselen aan een lange houten tafel. We kochten een hele hoop papier, tapes, kartelscharen, lijmstiften, clips, stickers, kaartjes en stiften. Alles samen op een tafel leggen, is genoeg om zelfs het minst creatieve hart sneller te doen slaan (ik wist zelf niet meer waar ik het had). De twee uur die we gerekend hadden, waren snel voorbij en ik vond het niet eens erg om hier vroeg voor uit mijn bed te komen.

IMG_6291IMG_6234IMG_6445

We willen dan ook graag de deelnemers nog eens bedanken voor hun enthousiasme en geduld (het wàs onze eerste keer) en natuurlijk Fanny en Julia voor de gastvrijheid. Hopelijk binnenkort nog eens!

Foto’s van ons en van de deelnemers vind je op instagram met #postintecht.

IMG_6481IMG_6283

7 thoughts on “Post in t echt: onze eerste workshop

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *