Post in ’t echt: ons eerste vrijgezellenfeestje

Terwijl we in alle stilte aan het nadenken waren over volgende #postintecht-workshops (vakantie weet je wel) kreeg ik een vraag van mijn lieve collega Sara om onze snailmail-workshop op een vrijgezellenavond te geven, de volgende week al. Omdat ik daar geen nee tegen kan zeggen, heb ik maar ja gezegd, het team van #postintecht opgetrommeld en de auto vol papier, scharen, tape en mallen geladen.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Het was nog maar onze tweede workshop (meer over de eerste lees je hier), dus we vonden het nog steeds erg spannend. Ook omdat er deze keer meer kans was op onervaren of ongeïnteresseerde knutselaars, aangezien de deelnemers zich niet zelf ingeschreven hadden. In het begin was iedereen wat overdonderd, maar eens op gang waren ze unstopable. We moesten hen op het eind van de workshop bijna het papier uit de handen trekken zodat ze niet (veel) te laat zouden zijn voor de volgende activiteit.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Super fijn om iedereen zo leuk bezig te zien (en de catering was fàntastisch), dus zeker iets wat we nog willen doen. Wil je ook graag met #postintecht aan de slag op je feestje of heb je nog een ander idee? Serveer je de lekkerste champignon crostini’s tijdens je feestje? Vraag ons dan zeker om informatie! Dat kan je gewoon doen in het contactformulier op mijn blog of stuur ons een berichtje via instagram. Je kan mij hier volgen. Mijn partners in post Julie en Siel volg je hier en hier.

Tot posts!

2 thoughts on “Post in ’t echt: ons eerste vrijgezellenfeestje

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *