Het reisdagboek doorbladerd

We zijn intussen een maand terug van vakantie en weer helemaal vastgeroest in het gewone leven, maar ik heb mijn uiteindelijke reisdagboek nog niet getoond! Een paar snapshots zijn dus wel in hun recht. Het reisdagboek zelf ben ik begonnen in de eerste helft van mijn schrift en op de laatste pagina’s van het schrift heb ik een ‘expense log’ bijgehouden. Het moet niet allemaal fun zijn hé 🙂

IMG_0286IMG_0281

Zoals ik al zei in deze post, plak ik in mijn reisdagboek graag alle papiertjes die ik overdag verzamel: bonnetjes, flyers, kaartjes of verpakkingen. Hierboven zie je een stuk van het bruine papieren zakje waar onze packed lunch van de B&B in zat, omdat ik dat zo leuk vond. Ik teken ook wel eens onze wandelroute of ik steek er een stukje van een wandelkaart in. Daarbij schrijf ik dan wat we gedaan hebben, wat ik mooi of leuk vond en wat ik graag wil blijven doen eens we terug thuis zijn.

IMG_0283IMG_0285

Het dagboek is nog maar half vol, dus kan ik blijven gebruiken voor de korte tripjes die dit jaar nog volgen! Ik vond het zo leuk om alles bij te houden en achteraf nog eens stil te staan bij onze dag, dat ik er aan denk om ook in het gewone leven een dagboek bij te houden. Ik hou al mijn inspiratie bij op dit Pinterest-bord, als je ook gekriebeld bent om te dagboeken. Happy journaling 🙂

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *