Post in ’t Echt: herfsteditie!

Omdat er zo veel positieve reacties kwamen op onze vorige workshop, besloten we onze scharen en papier nog eens te verzamelen en de finesses van Post in ‘t Echt aan te leren. Deze keer nodigden we iedereen uit in Komma in de Lucht, een gezellig dagkaffee (zeggen ze zelf, wat een leuk woord) in Kortrijk. We palmden de bovenverdieping in, waar we profiteerden van een grote tafel, een schapenvel (voor de instagram-foto’s!) en goed licht.

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Er waren een paar post-anciènnes maar vooral veel nieuwe gezichten. Omdat we alle drie herfstmeisjes zijn, besloten we er een herfstthema van te maken! Niet zo moeilijk eigenlijk, je zorgt gewoon voor mooie herfstpapiertjes, met herfstbladeren, paddenstoelen en veel bruin en oranje. Dat moet echt niet tacky zijn. We hebben een paar mooie herfstpostjes gezien, met kraftpapier, kant en touw.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Ik word er zelf zo blij van al dat papier te zien en ik leer altijd wel iets bij van onze knutselaars. Na de workshop zaten we alle drie echt in een crafter’s high (nee, het was geen koffieroes). Als je zelf eens wil deelnemen aan één van onze workshops, hou deze blog, mijn facebook-pagina of onze instagrams dan goed in de gaten (mijn craft babes volg je hier en hier). Er komen er zeker nog aan!

Heel erg bedankt aan onze deelnemers en aan team Post in ’t echt!

Processed with VSCO with f2 preset
Craft babes + ik

2 gedachten over “Post in ’t Echt: herfsteditie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: