Zondagtunes

Ik ben niet super veel bezig met muziek en ik heb waarschijnlijk maar twee platen beluisterd die dit jaar zijn uitgekomen, maar ik vind het wel leuk om een beetje mee te wiegen met een vrolijk deuntje als ik wat zit te craften op een zondag. Dus heb ik voor mijzelf een lijstje gemaakt. Iedere keer als ik iets moois tegen kom, voeg ik dat toe aan mijn ‘Zondag Knutseldag’-playlist op Spotify. En jullie mogen meegenieten!

Ik ontdek vooral heel laagdrempelig nieuwe muziek via de Discover Weekly-lijst op Spotify. Spotify stelt iedere week een nieuwe lijst voor je op, op basis van wat je al beluisterd hebt en waarschijnlijk ook heel enge algoritmes. Daarnaast luister ik vooral classics: Paul Simon, Joni Mitchell, The Beatles, je kan je er wel iets bij voorstellen. Af en toe legt Jasper iets op ‘dat ik zeker graag ga horen’ en dat is er meestal wel boenk op. Obsessie van het jaar is zo Whitney geworden. Zeker eens beluisteren!
Mijn eerste editie van de Zondag Knutseldag-playlist vind je hieronder:

 

2 thoughts on “Zondagtunes

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *