Groot nieuws!

Zoals ik een tijdje geleden al schreef, ben ik sinds kort lid van de Bende van het Boek. Sinds kort, omdat de Bende van het Boek ook nog niet zo lang bestaat. Deze onervaren status heeft ons er evenwel niet van weerhouden om een volgende grote stap in ons bestaan te zetten. We zijn een podcast begonnen!

Om de gezelligheid van de boekenclub te delen en iedereen een beetje met ons aan tafel te laten zitten, leek het ons leuk om er gewoon een podcast van te maken. In onze eerste aflevering hoor je Sara en ik Here I am van Jonathan Safran Foer bespreken, marmercake eten en onze West-Vlaamse tongval (soms) met moeite beheersen. Dat laatste hoeft volgens mij ook niet.

14938285_1824228837846810_2735519166471341552_n

Zit je al helemaal klaar om de podcast te beluisteren? Dan leid ik je toch even om naar onze Facebook-pagina. We wachten op nog een paar details om onze podcast te launchen, maar als dat gebeurd is, hoor je het daar als eerste. Volg ons dus zeker om geen enkele aflevering te missen!

Wil je toch al een stukje beluisteren, stem dan vandaag (03/11) om 10u40 af op Radio 2. Daar vertellen Sara en ik iets over de boekenclub en onze nieuwe podcast, live van op de Boekenbeurs.

 

One thought on “Groot nieuws!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *