Beluister onze podcast!

Donderdag had ik het grote nieuws over onze eigen podcast ‘de Bende van het Boek’. Samen met Sara van de boekenclub ben ik een podcast begonnen over boeken. Voor de eerste aflevering uit was, wilden we het nieuws al met jullie delen, omdat we die dag ook te gast waren bij Radio 2, alwaar we het imago van boekenclubs afstoften. Nu kunnen we eindelijk onze eerste aflevering presenteren.

In de eerste aflevering bespreken we ‘Here I Am’ van Jonathan Safran Foer. Daarmee lopen we even voor op onze boekenclub, maar we waren in ons enthousiasme niet te houden. We vatten het boek kort samen en bespreken wat we goed vonden, wat we geniaal vonden en wat we niet snapten.

Naast onze vage algemene meningen hebben we ook een aantal rubriekjes. In ‘onderstreept’ overlopen we wat we onderstreept hebben in ons boek. Jonathan Safran Foer schrijft erg quotable, dus je zal hier wel wat levenswijsheden oppikken. Daarna bespreken we de parallellen tussen de roman ‘het echte leven’ van Foer en of we dat eigenlijk wel willen bespreken. Afsluiten doen we met ‘het oordeel’: blijft het boek in onze boekenkast of gaan we nog verder en lenen we het uit?

Het is onze eerste keer dus eventuele imperfecties bedek je maar met de mantel der liefde. Je kan ons en de podcast het makkelijkst volgen via onze Facebook-pagina en binnenkort ook op iTunes (ik hou je op de hoogte).

Hopelijk heb ik je helemaal opgewarmd en ga je de podcast beluisteren. Om het niet te moeilijk te maken, kan je dat gewoon hieronder doen!

[mixcloud https://www.mixcloud.com/BendevanhetBoek/de-bende-over-here-i-am-van-jonathan-safran-foer/ width=100% height=120 hide_cover=1 light=1]

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *