#KERSTINTECHTMAILSWAP

Sinds vorige week zit het wintergevoel helemaal in de lift en wie zegt winter, zegt eigenlijk vooral Kerstmis (behalve als ze winter op een zagerige manier zeggen, dan zeggen ze ‘ik geraak nooit uit bed als het donker is’). Kerstmis draait om gezelligheid en lekker eten, maar het is vooral de periode die eraan voorafgaat die ik leuk vind. Subtiel polsen naar pakjes, kaartjes in de brievenbus, het menu opstellen. Vooral met dat tweede wil ik iets gaan doen. En iedereen kan mee doen!

Processed with VSCO with f2 preset

Dit jaar ga ik samen met Siel en Julie van #postintecht in december een mailswap organiseren. Als je een mailswap niet kent, geen zorgen. Het is eigenlijk een postcirkeltje: persoon A stuurt naar persoon B, B stuur naar C en C stuurt naar A. Zo maak je eens post voor iemand die nog niet kent. In plaats van een brief, stuur je bij een mailswap wel vaker een uitgebreid postje: een brief, iets zelfgemaakts, eventueel wat goodies. Geen zorgen, wij zorgen de komende weken voor voldoende voorbeelden!

Processed with VSCO with f2 preset

En als die niet inspirerend genoeg zijn, dan zorgt het thema daar wel voor! Het wordt een kerstmailswap! Je maakt je postje dus in het thema van Kerst. Dan kan groen zijn met rendieren, of vooral veel goud, of misschien betekent Kerstmis nog iets helemaal anders voor jou. Is de persoon aan wie je post stuurt, keihard aan het blokken, dan kan je een aanmoedigend postje sturen.

Om deel te nemen, schrijf je je gewoon in via dit formulier. Je kan je inschrijven tot en met maandag 5 december. Dan wijzen we iedereen iemand toe om post naar te sturen. Je hebt even de tijd om op zoek te gaan naar de leukste post voor je nieuwe vriend en in de week voor kerst wil ik overal kerstpost zien! Op maandag 19 december verstuur je dus idealiter je pakje of envelop.

Processed with VSCO with f2 preset

img_0444

Als je je inschrijft, is het natuurlijk de bedoeling dat je effectief post verstuurt. Degene wiens naam jij krijgt, zit in de week voor kerst aan de brievenbus te wachten, dus schrijf je enkel in als je zeker weet dat je hier tijd en zin voor hebt. Het is ook leuk als je zo veel mogelijk zelf maakt. Goodies in je postje mogen zeker, maar geef zeker niet meer dan 10 euro uit. Al helemaal warm gemaakt? Inschrijven!

Elkaar inspireren en je postjes delen kan je doen op instagram met de hashtag #kerstintechtmailswap. Vergeet ook #postintecht niet!

Processed with VSCO with f2 preset

2 thoughts on “#KERSTINTECHTMAILSWAP

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *