#KERSTINTECHTMAILSWAP: inspiratie

Een tijdje geleden kondigden we onze eerste mailswap aan en zoals beloofd toon ik vandaag een voorbeeldje. Mailswaps zijn er in alle soorten en maten en voor onze kerstmailswap willen we graag gaan voor kleine pakjes, lieve briefjes en bakken vol kerstsfeer. Kijk gewoon even naar de foto’s!

Processed with VSCO with f2 preset

Ik heb het pre-Kerstpostje gemaakt voor Siel en ik weet dat Siel graag thee lust, zot is van stationary en een avondje me-time verdient, vandaar het gezichtsmaskertje. Ik heb er ook een digitaal cadeautje bijgestoken, met podcasts, filmpjes en instagrammers waarvan ik denk dat Siel ze zal appreciëren en ik heb een bekerhoesje gehaakt, aangezien Siel een bekertjesdrinker is en ik niet wil dat ze haar handjes verbrandt. Alles is apart ingepakt voor maximaal uitpakplezier.

Processed with VSCO with t1 presetProcessed with VSCO with t1 preset

Ik heb er ook een kerstmailtag bij gestoken. Een mailtag is een kaartje met daarop enkele vragen voor je snailmailvriend, die zij dan kan beantwoorden via haar postje. Deze heb ik in het thema van Kerstmis gemaakt (duh).

Processed with VSCO with t1 presetProcessed with VSCO with t1 preset

Ben je helemaal warm gemaakt? Meer info over de #kerstintechtmailswap vind je hier en inschrijven doe je hier (nog tot 5 december)!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *