Playlist: Zondag Knutseldag #2

Een tijdje geleden deelde ik mijn Zondag Knutseldag #1-playlist met jullie. Ik maak vaak playlistjes voor mezelf. Dan moet ik me maar even bezig houden met het maken van muzikale keuzes en kan ik er nog maanden van genieten. Ik heb een extensieve lijst met leuke muziek, maar ook één met alleen muziek van meisjes en een 11 uur lange lijst met kerstmuziek.

Om het allemaal wat behapbaar te houden, heb ik nu een nieuwe Zondag Knutseldag-playlist klaar, #2 dus. Met de lijst kom je muzikaal een uurtje door en als je nog meer wil, dan kan je gewoon lijst #1 nog eens beluisteren. Die vind je ook in mijn spotify profiel. Voor nu, een fijne zondag gewenst!

One thought on “Playlist: Zondag Knutseldag #2

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *