Playlist: Zondag Knutseldag #2

Een tijdje geleden deelde ik mijn Zondag Knutseldag #1-playlist met jullie. Ik maak vaak playlistjes voor mezelf. Dan moet ik me maar even bezig houden met het maken van muzikale keuzes en kan ik er nog maanden van genieten. Ik heb een extensieve lijst met leuke muziek, maar ook één met alleen muziek van meisjes en een 11 uur lange lijst met kerstmuziek.

Om het allemaal wat behapbaar te houden, heb ik nu een nieuwe Zondag Knutseldag-playlist klaar, #2 dus. Met de lijst kom je muzikaal een uurtje door en als je nog meer wil, dan kan je gewoon lijst #1 nog eens beluisteren. Die vind je ook in mijn spotify profiel. Voor nu, een fijne zondag gewenst!

Eén opmerking over 'Playlist: Zondag Knutseldag #2'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: