#KERSTINTECHTMAILSWAP: in de brievenbus

In november deed ik een oproep aan alle postlovers om samen een mailswap te doen en de inschrijvingen overtroffen ferm mijn verwachtingen. De voorbije weken heb ik veel inspiratie opgedaan op Pinterest, in mijn eigen knutselkar én via alle post die verstuurd is geweest. Via de hashtag #kerstintechtmailswap vind je alle lieve snailmailers en hun postjes.

Ik toon er hieronder een paar, voor ik in volle #postintecht-mode ga, want morgen hebben we een workshop bij een groep leuke vriendinnen. Hopelijk kan jij tweede kerstdag helemaal in pyjama doorbrengen met de beste restjes en cadeautjes!

https://www.instagram.com/p/BOXiOlvgbnS/?tagged=kerstintechtmailswap

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *