#KERSTINTECHTMAILSWAP: in de brievenbus

In november deed ik een oproep aan alle postlovers om samen een mailswap te doen en de inschrijvingen overtroffen ferm mijn verwachtingen. De voorbije weken heb ik veel inspiratie opgedaan op Pinterest, in mijn eigen knutselkar én via alle post die verstuurd is geweest. Via de hashtag #kerstintechtmailswap vind je alle lieve snailmailers en hun postjes.

Ik toon er hieronder een paar, voor ik in volle #postintecht-mode ga, want morgen hebben we een workshop bij een groep leuke vriendinnen. Hopelijk kan jij tweede kerstdag helemaal in pyjama doorbrengen met de beste restjes en cadeautjes!

https://www.instagram.com/p/BOXiOlvgbnS/?tagged=kerstintechtmailswap

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: