2016: wat een jaar!

2016 was mij wel een jaar. De eerste maanden zat ik er wat door (later spreek ik waarschijnlijk over ‘de Grote Dip van 2016’), maar ik ben er uit geraakt en daarna heb ik een hele hoop leuke dingen gedaan. Ik ben deze blog gestart, heb snailmail-workshops gegeven, begon kookles te volgen, had de leukste vakantie in de Lake District, begon een boekenclub en een podcast, organiseerde een mailswap en werd opnieuw tante!

Omdat het wat veel is om alles opnieuw te beleven, deel ik gewoon nog even mijn en jullie favoriete blogpostjes van het voorbije jaar (sinds juni dus).

Kerstintechtmailswap

Processed with VSCO with f2 preset

Deze post is met voorsprong het meest gelezen op de blog én ik vond het super om te zien hoe Instagram zich vulde met kerstpostjes. Bekijk het hier zeker ook eens!

Hanne Pee’s Frambozentaart

Processed with VSCO with f2 preset

Deze taart is dé populairste taart in onze vriendenkring en ook het recept dat ik het vaakst aan andere vrienden en familie moet bezorgen. Door er een blogpostje over te schrijven, is het toch een stuk makkelijker geworden om te delen.

Lake District

IMG_1923

Zoals ik al zei, had ik de beste vakantie dit jaar. Ik droom nog van stenen muurtjes en full English breakfast. Daarnaast ben ik ook genoeg op weekend geweest dit jaar, onder meer naar Zeeland en Utrecht.

Post int ‘t echt: onze eerste workshop

IMG_6515

Het spannendste dat ik dit jaar gedaan heb, naast deze blog beginnen en een roux leren maken, was met Siel en Julie een snailmailworkshop organiseren. Bang dat er niemand zou opdagen of dat iedereen snailmail maar stom zou vinden, waren we bij de eerste workshop zo blij dat onze deelnemers al enthousiast werden gewoon door het papier te zien. Hier doen we volgend jaar zeker mee door. Weet je adres waar we een workshop kunnen organiseren of heb je ons graag te gast, laat dan zeker iets weten!

De Bende van het Boek

img_0361

Ik wil al jaren een boekenclub, maar de juiste mensen vinden met een gelijkaardige smaak is nogal een uitdaging. En plots ging dat gewoon vanzelf. Zo fijn dat we intussen zelfs een podcast hebben.

Ik kijk al uit naar 2017 en ben nog volop aan het denken wat ik volgend jaar allemaal wil doen. Vanavond komen er lieve vrienden eten en niemand mag naar huis zonder indigestie en ik ben van plan het nieuwe jaar spetterend te starten door morgenochtend in mijn pyjama naar het nieuwjaarsconcert te kijken. Ik wens jullie ook een mooi, inspirerend nieuw jaar en een leuke avond. Bedankt om er dit jaar bij te zijn!

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *