BONUSbende: meer leeskriebels!

Vorige week schreef ik al over mijn leeskriebels voor 2017. Omdat het zo kriebelt en omdat ik ook nieuwsgierig ben naar hoe het bij anderen jeukt, praat ik er met Sara over in onze nieuwste Bende van het Boek. Het is een korte bonusaflevering van een kwartiertje. Volgende keer gaan we er helemaal tegenaan met een full length in depth bespreking van A Handful of Dust van Evelyn Waugh.

Ik beluisterde onze eerste podcast van het jaar gisteren vanonder een dekentje, want het nieuwe jaar had mij al geveld (ik had veel zin om mijn ogen uit te lepelen). Vandaag ben ik beter, maar ik heb intussen genoeg gebinged om binnenkort een nieuw Netflix-lijstje te delen!

Maar eerst: de Bende van het Boek

2 thoughts on “BONUSbende: meer leeskriebels!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *