BONUSbende: meer leeskriebels!

Vorige week schreef ik al over mijn leeskriebels voor 2017. Omdat het zo kriebelt en omdat ik ook nieuwsgierig ben naar hoe het bij anderen jeukt, praat ik er met Sara over in onze nieuwste Bende van het Boek. Het is een korte bonusaflevering van een kwartiertje. Volgende keer gaan we er helemaal tegenaan met een full length in depth bespreking van A Handful of Dust van Evelyn Waugh.

Ik beluisterde onze eerste podcast van het jaar gisteren vanonder een dekentje, want het nieuwe jaar had mij al geveld (ik had veel zin om mijn ogen uit te lepelen). Vandaag ben ik beter, maar ik heb intussen genoeg gebinged om binnenkort een nieuw Netflix-lijstje te delen!

Maar eerst: de Bende van het Boek

2 gedachten over “BONUSbende: meer leeskriebels!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: