Zondag Knutseldag #3

Omdat ik wel van lijstjes hou en zonder moeite muziek luisteren, maak ik op Spotify lijstjes van een uurtje die Zondag Knutseldag heten. Vandaag zijn we toe aan Zondag Knutseldag #3. Ik probeer altijd een mix te maken van oude en nieuwere nummers. Eén van mijn favoriete nummers uit deze lijst is Depreston van Courtney Barnett, al mag je er niet te lang naar luisteren, want dan wordt het wel degelijk depressing.

Vandaag ga ik gewoon het playlistje luisteren, lezen, voor ons huisje zorgen, breien, schrijven, foto’s nemen en koffie drinken. En strijken natuurlijk, niemand ontsnapt eraan.

Een fijne zondag en veel courage voor de nieuwe week, iedereen!

One thought on “Zondag Knutseldag #3

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *