Dat was het dan: januari

Het is een cliché dat je knippert en dat die eerste maand van het jaar weer om is. Ik heb zelf het gevoel dat ik me er wat doorgesleept heb. Na even tellen, ben ik tot de conclusie gekomen dat ik de helft van de maand ziek heb rondgelopen. Ik zit dan ook al aan mijn Netflix-quotum voor de eerste helft van het jaar en ik hink een beetje achterop op mijn yoga-commitments.

Gelukkig heb ik de blog er wel wat bij kunnen houden, op de laatste dagen na dan. Ik had het hier over enkele doelen voor 2017 en daarnaast waren er vooral podcasts, plantenliefde en een paar receptjes. Ik neem je even mee door mijn favorieten:

Heerlijk simpele citroenlimonade img_0547

Deze citroenlimonade maakte ik voor onze alcoholvrije oudejaarsavond, maar is eigenlijk altijd een goed idee. Zeker eens proberen als je deelneemt aan Tournée Minerale! Een echt comfort recept was ook mijn pindakaaschocoladecake. Die kan een donkere februari zeker nog opvrolijken.

Leeskriebels-podcastimg_0531

In deze bonus-aflevering van de Bende van het Boek heb ik het met Sara over onze reading goals voor 2017. Hopelijk inspireren we je om van 2017 een belezen jaar te maken!

Meme’s vetplantimg_0552

Ik had het over één van mijn favoriete planten, deze vetplant die ik van mijn meme kreeg en die mijn slaapkamer zonder veel moeite opvrolijkt.

Mijn favoriete podcasts #2img_0598

2016 was het jaar waarin ik de podcast ontdekte en in 2017 ga ik daar gewoon mee verder. Ik deel van welke podcasts ik het meest genoot de afgelopen tijd en geef al even mee welke er nog op mijn lijstje staan. Tips zijn altijd welkom!

Verder las ik in januari De Geniale Vriendin van Elena Ferrante en Franny & Zoeey van J.D. Salinger uit en nu ben ik bezig in A Tale of Two Cities van Charles Dickens. Helemaal op schema met mijn Goodreads Reading Challenge dus! Ik kocht eindelijk de lichtroze Brabantia vuilnisbak van mijn dromen (mijn dromen hebben een vuilbak) en volg Adriene met haar Yoga Revolution, die ik tot nu toe erg goed vind!

Voor februari hoop ik op een betere gezondheid en wat meer energie. Ik probeer de draad van mijn handwerk weer op te pikken (pun intended), mijn loopschoenen wat meer aan te trekken en ik begin moestuinplannen te maken voor de lente, want die is om de hoek! Mijn moestuininspiratie verzamel ik in mijn papa’s tuin en op Pinterest. Dat kan je hierzo volgen. En dan nu met veel goesting eraan beginnen!

One thought on “Dat was het dan: januari

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *