I’m dreaming of a nice sweater

Toen het najaar stevig inzette, was het mijn voornemen – among others – om eindelijk zelf een trui te breien. Ik begon er heel vastberaden aan, en ik ben nog altijd vastberaden, maar tijd vinden om even aan de brei te gaan, is een heel ander verhaal.

Processed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 preset

Na drie maanden is mijn rugpand eindelijk af. Gelukkig was mijn moeder in de buurt, anders had ik er per ongeluk een coltrui van gemaakt. Volgens haar moet het voorpand sneller gaan, maar ik denk dat het verschil minimaal zal zijn. Hopelijk zijn er veel frisse zomeravonden en anders wordt het een trui voor volgende winter. Ten vroegste.

Processed with VSCO with 5 preset

Ondertussen heb ik natuurlijk weer veel te veel andere projectjes. Prioritering was nooit mijn forte. Ik ben intussen begonnen aan een babytruitje want babyboom boom boom tegenwoordig en er liggen overal in huis onafgewerkte dekentjes, voor dan een keer.

Processed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 preset

De enige manier waarop ik meer projectjes ga af krijgen, is gewoon door meer thuis te blijven en, jazeker, meer televisie te kijken. Dus dat wordt mijn voornemen voor de komende maanden. Watch me do it!

Al mijn brei-inspiratie bewaar ik op mijn Pinterest-bord.

Processed with VSCO with 5 preset

Eén opmerking over 'I’m dreaming of a nice sweater'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: