Zondag liefdag – playlist

Februari kan een nogal troosteloze maand zijn. De feesten zijn voorbij – de solden ook – en het is nog even wachten op de eerste tekenen van de lente. Daar moesten ze dus wel een vrolijke feestdag in proppen. Wij zijn geen zotte Valentijnsfans, maar ik vind het wel altijd leuk om dan eens uitgebreid samen te ontbijten. Soms haalt één van ons het in zijn hoofd om een cadeautje te kopen, zodat de ander met een beetje gène de afwas doet.

img_0670img_0666

Dit jaar serveren we dat ontbijt een paar dagen op voorhand, want het lief moet dinsdag onder het mes/de tang, want er moet zes tanden uit. Zo is het natuurlijk moeilijk om een romantisch dineetje te organiseren. Ik vermoed dat dinsdag dus in pyjama pudding eten zal zijn, niet minder romantisch natuurlijk.

img_0667

Om toch een beetje in de lovey dovey-sfeer te zitten en die februari-blues op afstand te houden, heb ik dan maar een Valentijns-playlist gemaakt. Het zijn mijn favoriete liedjes over de liefde, maar oeps, niet allemaal even vrolijk. Wat je dus ook vindt van deze feestdag, je vindt sowieso je gading in de playlist: om op te leggen tijdens je dineetje of gewoon tijdens de afwas.

One thought on “Zondag liefdag – playlist

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *