De Bende van het Boek: lezen met liefde

Mijn mening over (en besteding van) Valentijn ken je intussen al. Een gelegenheid laten liggen om het over liefde in de literatuur te hebben, is echter veel te veel gevraagd. Sara en ik hebben elk onze drie favoriete boeken bijeengeraapt over dit cruciale thema en bespreken ze in de zesde aflevering van onze Bende van het Boek.

Processed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 preset

Ik koos Het ongrijpbare meisje van Mario Vargas Llosa, The history of love van Nicole Kraus en For whom the bell tolls van Ernest Hemingway (romantisch, I know). Sara heeft haar hartje verloren aan Just Kids van Patti Smith en De kunst van het Vallen van Gaea Schoeters en heeft The Course of Love van Alain de Botton hoog op haar lijstje staan.

One thought on “De Bende van het Boek: lezen met liefde

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *