De Bende van het Boek: lezen met liefde

Mijn mening over (en besteding van) Valentijn ken je intussen al. Een gelegenheid laten liggen om het over liefde in de literatuur te hebben, is echter veel te veel gevraagd. Sara en ik hebben elk onze drie favoriete boeken bijeengeraapt over dit cruciale thema en bespreken ze in de zesde aflevering van onze Bende van het Boek.

Processed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 preset

Ik koos Het ongrijpbare meisje van Mario Vargas Llosa, The history of love van Nicole Kraus en For whom the bell tolls van Ernest Hemingway (romantisch, I know). Sara heeft haar hartje verloren aan Just Kids van Patti Smith en De kunst van het Vallen van Gaea Schoeters en heeft The Course of Love van Alain de Botton hoog op haar lijstje staan.

Eén opmerking over 'De Bende van het Boek: lezen met liefde'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: