Dat was het dan: februari

Februari is al een korte maand en ik heb het gevoel dat ik erdoor gevlogen ben. Na een nogal mottige januari, kon ik gelukkig weer op snelheid komen. Begin februari ging ik op weekend met mijn collega’s en kon ik de heerlijke Ardennenlucht nog eens inademen. De kookles begon opnieuw en vanaf nu vind je me op donderdag in Proef het Zuiden. Op Valentijn moest het lief enkele tanden kwijt en dus kon ik de komende twee weken voor hem zorgen. Gelukkig was er ook tijd voor de vriendinnen, voor wat quality time met mijn planten en voor enkele babybezoekjes.

De blog moest er allemaal niet onder lijden, dus ik haal nog eens mijn favoriete postjes boven!

Tournée MineraleProcessed with VSCO with f2 preset

Vol goede moed begon ik op 1 februari aan Tournée Minerale en ik moet zeggen, dat die moed nooit echt gezakt is. Als ik vandaag nog alcoholvrij doorkom – en daar heb ik wel vertrouwen in – dan heb ik voor het eerst iets een maand volgehouden. Je vindt mijn favoriete alcoholvrije drankjes trouwens hier.

ValentijnProcessed with VSCO with 5 preset

Ah, het feest van de liefde. Heel erg romantisch was die bij ons niet, aangezien mijn lief met een ijszak rond zijn hoofd in de zetel lag, maar dat hield me niet tegen om er zowel een playlist als een podcast aan te wijden!

VerpotterkesdagProcessed with VSCO with 5 preset

Ik probeer iedere maand een aantal dagen in het weekend helemaal vrij te houden van afspraken. Dat is niet super makkelijk en ‘nee’ zeggen is iets waar ik aan werk, maar als ik dan een hele namiddag met mijn handen in de aarde kan zitten, ben ik zo opgeladen. Met die energie kan ik zeker weer twintig keer ‘nee’ van zeggen.

BreiplannenProcessed with VSCO with 5 preset

De winter is de ideale periode om te breien, maar met al mijn plannen kan ik het hele jaar nog weg. Ik heb nog heel wat werk op mijn naalden zitten, dus meer televisie kijken is mijn plan van aanpak!

Moestuinplannen
Processed with VSCO with f2 preset

Het is de laatste echte wintermaand, dus ik heb me de voorbije weken al wat toegelegd op moestuinplannen. De eerste zaadjes zijn aan het kiemen en ik heb intussen al inkopen gedaan voor een flinke zaaimarathon. Volgende op de planning zijn tomaten, paprika, kerstomaten, rabarber, courgette, rucola en radijzen. In maart volgt zeker nog een update!

In maart mag ik weer aan de whiskey sours, maar laat ik het vlees, aangezien Dagen zonder Vlees opnieuw begint. Zo blijven we altijd scherp. Voor de rest ben ik van plan mijn handen in de aarde en in mijn breiwerk te steken, hopelijk een paar flinke wandelingen doen en tijd doorbrengen met iedereen die ik graag zie (melig!).

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *