#postintecht: tijdschriften en journaling

Post! Het is iets dat ik zo graag in de bus vindt en dat ik met veel plezier in elkaar steek, maar waar het soms wat moeilijk tijd voor bijeen te schrapen is. Als ik post maak, wil ik graag dat iedere envelop een klein kunstwerkje is. Niet iets waar je in een halfuurtje van af bent dus en aangezien de voorbije weken nogal druk waren, bleven mijn papiertjes en mallen en gouden paperclips even op stal. Deze zondag was ik er helemaal klaar mee en was post weer mijn prioriteit.

Processed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 preset

Mijn post-spieren moesten even opwarmen, dus ik zocht wat inspiratie op Pinterest, bladerde wat in mijn magazines en besloot de mooiste papiertjes uit mijn tijdschriften te gebruiken voor wat envelopjes. Voor enveloppes gebruik ik anders vaak papier uit Flow Magazine, maar aangezien de meeste van mijn postvrienden ook Flow-fans zijn, moet ik wel eens op zoek naar een andere bron. De tijdschriften waarin ik deze keer met mijn schaar aan de slag ging, zie je hieronder (de artikels zijn trouwens ook goed):

Processed with VSCO with 5 preset
Oh Comely, Frankie Magazine en Mollie Makes

Processed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 preset

Ik was zo blij met de kleine envelopjes dat ik er wel iets speciaals mee moest doen. Naast snailmail vind ik ook journaling super leuk (je vindt mijn Pinterest-board hier), dus besloot ik mini journaling-pakketjes te maken. Alles wat er in zit, kan je in je agenda of je notebook kleven en er iets bij schrijven over je dag. Wat waren de kleine dingen die het maakten voor jou, of die je net kraakten? Want daar mogen we het zeker ook over hebben.

Ik ben blij dat ik mijn post-spieren nog eens goed heb ingezet. Hopelijk duurt het nu zo lang niet voor ik nog eens tijd vind, of beter nog, tijd maak. Want naast post sturen, kreeg ik deze week ook lieve post en daar glanst je dag toch net iets meer van.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *