Zondag Knutseldag #4

Een zondag als vandaag, met de eerste lentezon, roept om een vrolijke playlist! Zondag Knutseldag #4 is niet vrolijker dan anders, maar met de juiste instelling bereik je al heel veel natuurlijk. Ik heb er een drukke week opzitten, dus vandaag ga ik voor chilltijd. Een beetje breien, een beetje plantjes kijken en hopelijk veel aanmodderen. Dan gebeuren de mooiste dingen.

Ondanks de drukte had ik toch tijd voor een paar favourite things. Deze week was ik helemaal zot van mijn nieuwe calathea, blauwe baker’s twine, de Lady Grey thee die ik kreeg van Fanny in de snailmail en Hotel World van Ali Smith.

Processed with VSCO with 5 preset

Als je nog meer lui wil wegdromen bij een playlistje, dan vind je de vorige hier, hier en hier.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: