Zondag Knutseldag #4

Een zondag als vandaag, met de eerste lentezon, roept om een vrolijke playlist! Zondag Knutseldag #4 is niet vrolijker dan anders, maar met de juiste instelling bereik je al heel veel natuurlijk. Ik heb er een drukke week opzitten, dus vandaag ga ik voor chilltijd. Een beetje breien, een beetje plantjes kijken en hopelijk veel aanmodderen. Dan gebeuren de mooiste dingen.

Ondanks de drukte had ik toch tijd voor een paar favourite things. Deze week was ik helemaal zot van mijn nieuwe calathea, blauwe baker’s twine, de Lady Grey thee die ik kreeg van Fanny in de snailmail en Hotel World van Ali Smith.

Processed with VSCO with 5 preset

Als je nog meer lui wil wegdromen bij een playlistje, dan vind je de vorige hier, hier en hier.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *