#postintecht: onze volgende workshop!

Het heeft even geduurd, maar we hebben een nieuwe datum voor #postintecht! Sinds vorig jaar geef ik met Siel en Julie af en toe snailmail-workshops onder de naam #postintecht. We verzamelen alle mooiste papiertjes en brengen scharen, lijm en tapekes mee om samen postjes te maken, koffie te drinken en gewoon gezellig te babbelen.

#postintecht (1)

Op zaterdag 1 april (geen mop) is het weer zover! Voor onze volgende workshop sleuren we al onze stationary naar Boekenhuis Theoria in Kortrijk. We beginnen er aan om 10u en ronden normaal af om 12u maar eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat het wel eens durft uit te lopen eens we in onze snailmailflow zitten.

IMG_6420Processed with VSCO with f2 preset

Deelnemen kost je 20 euro en daarvoor leren we je de snailmailbasics, kan je al het materiaal gebruiken dat we mee hebben (bekijk de foto’s van vorige workshops hier, hier en hier) en kan je een koffietje drinken en een lekker gebakje eten. Met die snailmailbasics bedoelen we wat gaat er in een snailmailenvelop, hoe maak ik een envelop, waar haal ik het materiaal, wat schrijf ik allemaal in mijn brief en nog veel meer. Met wat aanmoeding leert Siel je zeker hoe je de beste instagramfoto’s neemt van je post en als ze even stil is, is Julie sowieso spontaan een nieuwe posttraditie aan het uitvinden. 

Processed with VSCO with 5 preset

Als je vingers al jeuken om enveloppen te plooien, papiertjes te kiezen en bladwijzers te knippen, schrijf je dan in door mij een mailtje te sturen op opnezondag@gmail.com. Twijfel niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt!

Groetjes,
Trees, Siel en Julie

IMG_6515

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *