Boekenweek: de bende nodigt uit

Als je onze podcast De Bende van het Boek al eens beluisterd hebt, dan ken je mijn stem en die van Sara intussen wel (Sara is degene met de radiostem, ik die met het West-Vlaams accent). Omdat de boekenweek/maand/hoe zat het nu ook weer, zaterdag begonnen is, nodigden we enkele vrienden uit om ook iets over een boek te komen vertellen!

Jelle, Tine en Veronika vergezelden ons en we zouden het eigenlijk bijna niet meer zonder hen kunnen doen. We namen allemaal één van onze favoriete boeken mee, dronken wijn, aten taartjes én we vertellen hoe dat boek ons precies geraakt had. Aan elkaar en aan jou natuurlijk.

Processed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 preset

Ik had zelf In Cold Blood van Truman Capote mee. Onkarakteristiek slecht voorbereid, moest ik een half uur voor vertrek nog een boek uit de kast trekken. Ik ging van mijn boekenkast naar zes boeken, dan naar drie en eindigde uiteinde met Jane Eyre van Charlotte Brontë en In Cold Blood. Ik heb ze allebei erg graag gelezen (dus zet ze gewoon allebei op je lijstje) maar na het lezen van In Cold Blood bleef ik echt een beetje met een kou zitten dus daar wou ik graag iets over vertellen.

Processed with VSCO with 5 preset

De andere vier boeken die besproken werden, zijn:

  • Jelle koos The Easter Parade van Richard Yates
  • Veronika koos The Subtle Art of Not Giving a Fuck van Mark Manson
  • Tine koos Joe Speedboot van Tommie Wieringa
  • Sara koos Women in Trees van Jochen Raiß

Benieuwd wat hen zo raakte? Gewoon het podcastje opzetten tijdens de afwas!

3 thoughts on “Boekenweek: de bende nodigt uit

  1. Een kleine schrijffout gevonden bij het boek dat Veronika heeft besproken, dat is het boek van Mark Manson The subtle art of not giving a f*ck.
    The life-changing magic of not giving a f*ck is van Sarah Knight.

    Mij bracht het bij het zoeken naar de boeken in de war. Dus ik dacht ik meld het even.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *