Dit was het dan: maart

Ik zeg het iedere maand: de tijd gaat te snel. Maar maart is de eerste maand waarin de dagen te snel voorbij gingen, omdat het echt te druk was voor mijn goesting. Bijna iedere avond was gevuld en de weekends waren soms een cross van het één naar het ander, dus mijn heel erg nodige me-time moest er een beetje bij inschieten. Voornemen voor april is om weer wat meer tijd met mezelf door te brengen, enkel met mezelf.

Maar maart was natuurlijk ook super leuk. Die dagen die vol zaten, waren echt niet volgepropt met saaie dingen én de lente brak vol enthousiasme aan. Ik heb gewandeld, post gestuurd, mijn moestuin klaar gemaakt, gebakken, eindelijk een breiwerkje afgewerkt en veel tijd met vrienden doorgebracht. En met veel plezier enkele blogposts geschreven natuurlijk:

Moestuinupdate maartProcessed with VSCO with 5 preset

Iedere maand probeer ik een kleine update te geven van hoe het mijn moesterras vergaat. Begin maart had ik net alles gezaaid. Intussen zit ik helemaal in het groen en ben ik mijn terras ook klaar aan het maken voor een nieuw seizoen. Binnenkort meer!

Wandelen in Noord-FrankrijkProcessed with VSCO with a6 preset

Eens goed uitwaaien doet veel om de drukte even te vergeten. Als je dat dan nog aan de mooie Franse kust doet met je lief, dan is het helemaal goed.

De Bende nodigt uitProcessed with VSCO with 5 preset

Maart betekent ook Boekenweek! Voor die gelegenheid nodigden we enkele vrienden uit om over hun favoriete boek te komen praten tijdens onze podcast de Bende van het Boek en het was su-per-gezellig.

Wraps met geroosterde bloemkool
17121636_10212664378234817_1807844067_o-1

Ik doe altijd mijn best om zo veel mogelijk vlees-en-vis-vrij te eten, dus een lekker wrapje maak ik gewoon met geroosterde bloemkool en hummus.

Blogpost nr. 100!Processed with VSCO with f2 preset

Een historisch moment! Op 21 maart postte ik mijn 100e post op opnezondag.

April wordt sowieso een spannende maand, want volgende week begin ik aan een nieuwe job. De komende week neem ik dus afscheid van mijn lieve collega’s en neem ik een paar dagen vrij. De rest van april probeer ik gewoon goed veel tijd voor mezelf te plannen.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *