Dit was het dan: april

April was een speciale maand. Ik nam afscheid van de collega’s waar ik twee jaar met plezier mee samengewerkt heb en begon enkele dagen later al op mijn nieuwe job. Een week later vertrok mijn lief voor twee weken op reis naar Iran. Ik ben nog nooit zo lang alleen thuis geweest, wat natuurlijk resulteerde in een beetje meer mij-tijd, maar ook veel bezoekjes bij lieve vrienden.

Mijn voornemen voor april was om wat meer tijd te nemen voor mezelf en dat is wel gelukt, maar ik noteer het onmiddellijk ook al als voornemen voor mei. Er zullen ook nu wat minder blogpostjes verschijnen, dus we fietsen snel nog eens door mijn favorieten van de voorbije maand:

Twee boeken van fantastische schrijfsters: Americanah + Hotel World

Ik besprak Americanah van Chimamanda Ngozi Adichie en Hotel World van Ali Smith. Beide boeken zitten goed in elkaar en doen glimlachen. Verder verschillen ze heel erg van stijl, maar ik heb ze allebei erg graag gelezen. Geen zin om de blogpost te lezen? Aan allebei de postjes zit een podcastje vast!

Moestuinupdate april

Processed with VSCO with 5 presetIn april kregen we voorzichtig de eerste mooie dagen. Alles wat buiten de winter overleefd heeft, toont al weer groene blaadjes en binnen zijn mijn zaailingen zo goed als de pampers uit. Tot er plots nog een zaaiwoede plaatsvond.

Vierkantjesliefde

Processed with VSCO with 5 presetDrukke tijden vragen om extra ontspanning en ik vind die pas als ik met mijn handen bezig ben. Vierkantjes haken is voor mij een beetje therapie, zeker met een theetje erbij en wat Netflix op.

Zelf thee maken
IMG_0945
Over theetjes gesproken, in april begon ik ze zelf te brouwen. Of toch mijn eigen melanges samen te stellen. Heel erg leuk en deze vlierbloesem-lavendel-thee is momenteel mijn favoriet.

Mijn tradescentia zebrina kreeg haar eerste bloem en ik kocht een nieuwe favoriete roze trui.

Mei wordt een drukke maand, met veel feest en feestdagen, maar ook heel veel nieuwe plannetjes. Je hoort er nog van!

One thought on “Dit was het dan: april

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *