Workshop verpotterkesdag!

Planten – of mijn groene vrienden, zoals ik ze soms noem – zijn één van mijn grootste passies. Ik kom geregeld te laat omdat ik snel nog wat planten water geef, stekjes verzorg of in een infinite greenery-scroll zit op Pinterest. Maar ik heb ook veel vrienden die een beetje bang lijken van deze simpele, maar verbazingwekkende organismes. Gewoon eens voelen of de wortels niet te nat staan, is voor hen een hele onderneming. Daarom heb ik een super leuk plannetje!

IMG_0960IMG_0967

Mijn passie voor planten is heel erg voelbaar op mijn Instagram. Daarom vroeg Fanny mij om een workshop te organiseren rond kamerplanten in haar koffiebar. Ik heb even getwijfeld of ik wel genoeg te vertellen had, maar in mijn hoofd zat mijn programma zo goed als klaar. Er komt dus een verpotterkesdag-workshop!

IMG_0949IMG_0966

In de workshop ga ik over de basic verzorging van je kamerplanten, hoe zie je wanneer ze ongelukkig zijn en wat doe je eraan, wanneer kunnen ze gestekt worden, waarover praat je het best met je vriendjes en nog veel meer. Verwacht geen Latijnse namen – oké, misschien een paar – of ingewikkelde procedures. We proberen alles gewoon eens uit, zitten met onze vingers in de aarde en leren iets bij over onze groene huisgenoten.

IMG_0952IMG_0954

De workshop gaat door op 10 juni in Fanny’s koffiebar in Kortrijk. We beginnen er vol goede moed aan om 10u en met behulp van een goeie koffie houden we het zeker twee uur vol. Aarde onder je vingernagels krijgen en je planten-small talk trainen, doe je voor 15 euro.

IMG_0951

Voor die prijs krijg je niet alleen bakken kennis, maar ook een hapje, een drankje en je eigen plantenbaby om al je nieuwe vaardigheden op uit te proberen.

Samengevat:

  • Zaterdag 10 juni om 10u
  • Fanny’s Koffiebar in Kortrijk (1e drankje in de prijs inbegrepen)
  • Gezellig samen bijleren over planten
  • 15 euro

Al even enthousiast als ik? Schrijf je hier in!

 

2 thoughts on “Workshop verpotterkesdag!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *