#ZOMERINTECHTMAILSWAP (inschrijvingen afgesloten)

Ik loop altijd rond met een schrift en een hoofd vol projectjes die ik nog wil doen. Dat gaat van zelf shampoo maken tot eind-e-lijk een eigen craftnight organiseren. Samen met craftbabes Siel en Julie heb ik het ook al weer té vaak gehad over het organiseren van een nieuwe mailswap, dus het moet er nu wel van komen. De zomer en de vakantie leken ons een leuke gelegenheid om er weer tegenaan te gaan. De geur van papier, de lijm die tussen je vingers plakt en vast zitten op een eindeloze Pinterest-scroll: maak je klaar om te snailmailen!

INSCHRIJVINGEN ZIJN AFGELOPEN

IMG_1021

Voor wie niet weet wat een mailswap is, het is eigenlijk een kans om snailmail te sturen en snailmail te ontvangen van iemand die je niet kent, maar die zelf even gek is van post. Het gaat als volgt: persoon A stuurt naar persoon B, B stuur naar C en C stuurt naar A (met hopelijk nog heel wat meer letters van het alfabet ertussen). In plaats van een brief, stuur je bij een mailswap wel vaker een uitgebreid postje: een brief, iets zelfgemaakts, eventueel wat goodies.

IMG_1018

Met Kerst organiseerden we onze eerste mailswap, met als thema Kerst (soms moet je het ook niet moeilijker maken dan het is). Bekijk hier enkele resultaten en zoek op Instagram eens op de hashtag #kerstintechtmailswap om de snailmailrevolutie te zien die volgde.

IMG_1019

Om het opnieuw simpel en voor de hand liggend te maken, hebben we deze keer voor het thema Zomer gekozen. Het wordt dus de #ZOMERINTECHTMAILSWAP! Je maakt je postje dus gewoon heel erg zomers. Voor jou zijn dat misschien ijsthee-recepten en waterballonnen. Of je stuurt je mailswapper een lijstje met jouw favoriete zomerboeken en een verkoelend gezichtsmaskertje? Laat het thema je helemaal inspireren! (En geen nood, ik zorg wel voor nog wat extra ideeën op de blog en op Instagram)

IMG_1022

Om deel te nemen, schrijf je je gewoon in via dit formulier. Je kan je inschrijven tot en met zondag 4 juni. Dan wijzen we iedereen iemand toe om post naar te sturen. Je hebt even de tijd om op zoek te gaan naar de leukste post voor je nieuwe vriend en in de laatste week van juni verrassen we de post met een zomerexplosie! Op maandag 26 juni verstuur je dus idealiter je pakje of envelop.

Als je je inschrijft, is het natuurlijk de bedoeling dat je effectief post verstuurt. Degene wiens naam jij krijgt, zit in de laatste week van juni aan de brievenbus te wachten, dus schrijf je enkel in als je zeker weet dat je hier tijd en zin voor hebt. Het is ook leuk als je zo veel mogelijk zelf maakt. Goodies in je postje mogen zeker, maar geef zeker niet meer dan 10 euro uit. Al helemaal warm gemaakt? Inschrijven!

IMG_1024

Elkaar inspireren en je postjes delen kan je doen op instagram met de hashtag #zomerintechtmailswap. Vergeet ook #postintecht niet!

 

7 thoughts on “#ZOMERINTECHTMAILSWAP (inschrijvingen afgesloten)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *