Zondag Knutseldag #6

Sinds mijn vorige Zondag Knutseldag-playlist ging ik al door een hele klassieke muziek-fase (alles daarover hier), maar intussen neusde ik ook heel Spotify af voor een zesde Zondag Knutseldag! Zoals altijd heb ik mij laten leiden door het algoritme en deze keer zijn er opvallend minder oudjes tussen, op die Rachmaninov na dan.

Wat ook nieuw – en verbeterd! – is deze keer, is dat ik al mijn plaatjes gewoon toevoeg aan dezelfde lijst, zodat je maar één lijst moet volgen. Eens ik weer 1 uur aan favoriete muziek verzameld heb, plaats ik het op dezelfde lijst en haal de oude favorietjes weg. Die vind je dan gewoon op mijn Spotify-profiel terug. Zo handig!

Dat was het voor vandaag. Geniet van de zon en van de muziekjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: