Gemist in juli

Het frisse begin van een nieuwe maand vol potentieel betekent traditioneel ook een nostalgische terugblik op de voorbije maand in blogpostjes. Nu, als ik de voorbije maand helemaal niet aan schrijven ben toegekomen, wordt dat een beetje moeilijk, dus we blikken gewoon terug in foto’s, podcasts, kwinkslagen en de belofte om in augustus helemaal – of pakt voor 67 % – terug te zijn!

De bende geeft zomertipsIMG_6322

Juli betekent vakantie en vakantie betekent duizend boeken lezen! Om het kiezen van die pareltje te vergemakkelijken hebben Sara en ik in de Bende van het Boek alvast onze leesplannen uit de doeken gedaan. We sleurden maar liefst twaalf boeken mee, dus er zit vast ook iets bij naar jouw smaak. Je beluistert de podcast hier of via je favoriete podcast-app!

Post in ‘t echt-anniversary
IMG_6515

Een jaar geleden begonnen we de vakantie met flink wat kriebels, toen Siel, Julie en ik onze eerste #postintecht-workshop organiseerden. Maar een hele voormiddag knippen, plakken, babbelen en koffie drinken: er kon eigenlijk niets mis gaan. Er was zoveel sfeer dat ik er zelfs een sfeerverslag over moest maken.

Mini-moestuinupdate

Geen postjes betekent ook geen moestuinupdate voor juli, maar ik kan je wel zeggen dat mijn chilipeperplanten on a roll zijn. Hier zie je mijn eerste oogst, die inmiddels al is opgenomen in een pittige auberginecurry.

Die ene blogpost: dagen zonder boodschappen
IMG_1260

Ik ging pas halverwege juli in vakantie en om die eerste helft van de maand toch wat draaglijk te maken, besloot ik mezelf gewoon uit te dagen. Begin juli deed ik meer dan een week geen boodschappen en leefde ik uit mijn voorraadkast. Alle recepten en gekke restideeën resulteerden in een zeldzame juli-blogpost.

#opregenvakantie

Misschien wel dé reden voor mijn radiostilte: ik vertoefde met mijn lief in het mooiste land op aarde. We reden acht dagen langs de mooiste baantjes, liepen voor ons leven tijdens stortbuien en lazen boeken in de schattigste cottages. Ik schrijf zeker nog over onze reis, met het gevaar dat ik voor de rest van het jaar nergens anders meer over praat. Je spot al enkele foto’s op mijn Instagram-account.

Lekkers

IMG_6537

Eens we terug waren, had ik vooral veel zin om het thuis gewoon gezellig te maken. Mijn agenda stak daar een stokje voor, maar gelukkig was er wel tijd om de scones van Uit Paulines Keuken nog eens te maken – super makkelijk en super lekker, zeker met mijn zelfgemaakte rabarber-kamilleconfituur. Een recept dat hier misschien ook wel nog verschijnt.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *