LUISTER: Zondag Knutseldag #7

Zondag, de dag waarop alles lukt, zolang je maar de juiste soundtrack hebt. In mijn Zondag Knutseldag-lijstjes kruip je voor één uurtje in mijn hoofd en kom je vanalles tegen. Deze keer gaat het van Tim Buckley naar Andy Shauf en van Dvořák naar Cat Power.

Om mee te blijven met de Zondag Knutseldag-lijstjes volg je de link hieronder naar Spotify en klik je op ‘Volgen’. Als ik nieuwe nummers aan het lijstje toevoeg, dan hoor jij die ook binnenkomen. Oudere lijstjes vind je in mijn profiel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: