Dit was het dan: september

Eén van mijn favoriete maanden van het jaar zit er alweer op. We hadden mist, we hadden regen, we hadden zon. Ik ben niet goed in smalltalken over het weer, behalve in september, want dan is er altijd iets over te vertellen. Maar ik ga het toch vooral hebben over wat er in september gebeurd is, op de blog en in het leven.

Voor één keer ga ik niet zeggen dat de maand voorbij gevlogen is. Het lijkt alsof het al maanden september is, maar dat is waarschijnlijk omdat ik er zo lang naar uitgekeken heb. Nu is het voorbij, maar gelukkig is oktober ook één van mijn favoriete maanden. Ik ben een echte najaarsmens en dat ga je ook wel voelen in dit overzicht.

Herfstliteratuur
IMG_1402

Sara van de podcast is gelukkig even hard een herfstmens als ik. Een tasje herfstthee nippen (kunnen we), appelcrumble lepelen en intussen ons tragische, magische, favoriete herfstboeken voorstellen aan de mensheid: in aflevering #19 hoor je het allemaal.

In de krant
IMG_1388

Begin september had ik een kort interview met Bert van de Krant van West-Vlaanderen en kwam Fien bij mij thuis foto’s nemen voor bij het artikel. Een halve week later kon je in twee pagina’s alles lezen wat er te lezen valt over mijn hobby’s en projectjes. Ik moest er een beetje van blozen, maar mijn moeder was toch heel trots.

Rust in Noorwegen
IMG_7278

Als je mij op Instagram volgt, is het je vast niet ontgaan dat ik enkele dagen frisse lucht ben gaan opsnuiven in Noorwegen. Met mijn ogen dicht, voel ik de koude nog op mijn gezicht. Ik denk niet dat ik dit jaar nog een beter plek vind om Anna Karenina te lezen dan op het terras van onze berghut met zicht op een paar watervallen. Ik postte ook eindelijk een kort verslagje van ons bezoek aan Dublin en binnenkort komt een full report van onze Ierland-trip eraan.

Een afgewerkt project
9AA2E1D1-141D-4188-B97E-3506B463799C

Sommige projecten duren wat langer dan andere. In september werkte ik eindelijk het babydekentje af voor Liz. Het is super vrolijk en kleurrijk geworden en ik zou er zo nog eentje maken voor mijzelf. Als ik niet nog duizend andere projectjes had liggen.

Netflix & Heal
Blijkbaar heb ik ergens deze zomer een sinusitis opgepikt. Begin september zat ik met knallende pijn aan mijn gezicht en mijn tanden. De dokter zei dat ik er al even mee zat en dat ik best een paar dagen thuis bleef. Zo hadden Netflix en ik onverwacht weer tijd voor elkaar. Mijn laatste post met Netflix-favorieten is al even geleden, maar er komt er dus binnenkort een nieuwe aan.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *