LUISTER: Zondag Knutseldag #8

Ieder seizoen heeft wel een soundtrack en dit seizoen heet die Zondag Knutseldag #8. Een beetje Dusty en Dolly, een beetje Courtney en een goeie portie Rimsky-Korsakov. Flink wat oldies deze keer, maar zoals ik blijf roepen, het was het seizoen voor me-lan-cho-lie. Geniet ervan!

Om mee te blijven met de Zondag Knutseldag-lijstjes volg je de link hieronder naar Spotify en klik je op ‘Volgen’. Als ik nieuwe nummers aan het lijstje toevoeg, dan hoor jij die ook binnenkomen. Oudere lijstjes vind je in mijn profiel.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: