LUISTER: zondag knutseldag #10

De zon die rond de middag op je schouders brandt, de vogels die een hele dag aan het zingen gaan en ijsjes rond een uur of drie: ze zijn allemaal wel fijn, maar het leukst vind ik de lenteavonden. Ik heb mijn televisie nog niet gezien deze week. Elke avond eten we buiten op het terras, lees ik een boek op een te harde tuinstoel en blijven we zitten tot de eerste vleermuizen verschijnen en we niet meer zien wat we doen.

Gisteren nam ik alle goeie vrijdagbeslissingen: verlof, wellness, zwembad, rosé, zon en frietjes in het park. Deze afspeellijst lijkt een beetje in strijd met de uitbundige lentesfeer en bomen vol bloesems, maar het is perfect om ‘s avonds de eerste kou te verwelkom en langzaam een trui te overwegen.

D119E6F8-007B-4959-A47C-7E3CEB5F6760.JPG

Om mee te blijven met de Zondag Knutseldag-lijstjes volg je de link hieronder naar Spotify en klik je op ‘Volgen’. Als ik nieuwe nummers aan het lijstje toevoeg, dan hoor jij die ook binnenkomen. Oudere lijstjes vind je in mijn profiel.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *