Zondag Knutseldag #11

Deze elfde random verzameling van nummers is er één om helemaal mee in je eigen hoofd te kruipen. Weg gezellige barbecues, teambuildings en romantische avonden op het terras. Deze lijst is er één voor jou alleen. Of je nu zit te stressen achter je bureau, staat te zweten boven je afwas of gewoon wat in de verte staart: Big Thief, Joseph Haydn en Soccer Mommy zijn er voor jou.

Zelf merk ik dat heel hard op mijzelf terugplooi als het dagelijkse leven een beetje te uitdagend wordt. Misschien maar best voor de mensen rond mij, want ik ben dan eigenlijk niet zo aangenaam. Gelukkig kan dit lijstje mij een beetje opvrolijken en anders doet een ijsje met koffiesmaak dat wel.

Processed with VSCO with c1 preset

Om mee te blijven met de Zondag Knutseldag-lijstjes volg je de link hieronder naar Spotify en klik je op ‘Volgen’. Als ik nieuwe nummers aan het lijstje toevoeg, dan hoor jij die ook binnenkomen. Oudere lijstjes vind je in mijn profiel.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *