Muziek voor je zondagmiddag(gevoel) #12

Even terugscrollen zegt mij dat mijn vorige luisterlijstje al bijna een jaar geleden is. Ik luister nochtans regelmatig muziek. Ik ben zelfs weer iets meer in ‘ontdekkersmodus’ dan pakweg een jaar geleden. Dat zie je misschien aan al die onbekende vrouwen in deze nieuwe lijst. Hopelijk proef je ook iets nieuws dat naar meer smaakt. Laat het mij zeker weten!

Sinds dit jaar wijd ik me op kantoor volledig aan schrijfwerk. Op momenten dat ik mij bezig houd met content calendars en mailtjes na, heb ik dus instrumentele muziek nodig op de achtergrond. Dat betekent dat ik het grootste deel van mijn week klassieke muziek luister – dat helpt me om te focussen. Het wil ook zeggen dat ik thuis nog zelden klassiek luister. Te veel is gewoon te veel. In mijn twaalfde lijstje met zondagse muziek vind je op William Walton na dus enkel hedendaagse muziek. Of mag ik de debuutplaat van Maroon 5 al niet meer hedendaags noemen?

zondagmiddagbezigheden <3

Om mee te blijven met de Zondag Knutseldag-lijstjes volg je de link hieronder naar Spotify en klik je op ‘Volgen’. Als ik nieuwe nummers aan het lijstje toevoeg, dan hoor jij die ook binnenkomen. Oudere lijstjes vind je in mijn profiel.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *