Kaartjescollab: verstuur een hart onder de riem

“Ideaal voor mensen die lui zijn in lieve teksten schrijven naar mensen”

Dat zegt Emilie zelf over de kaartjes die ze maakte bij een gedicht van mijn en van haar eigen hand. De kaartjes zijn dan ook bedoeld om een hart onder de riem te steken, voor die dagen waarop je niet altijd de woorden vindt die jij wil zeggen of de ander wil horen. 

Poëzie verbindt de getalenteerde en bovenal lieve Emilie en mij nu al meer dan tien jaar. Na allerlei avontuurlijke omzwervingen, settelde ze zich het voorbije jaar in Brussel en legde ze zich toe op haar grafische passie. Voor haar avondschool kreeg ze de opdracht enkele postkaarten te maken en omdat we ze zo mooi vinden, gaan we ze ook verkopen!

Als jij er iemand zijn dag mee wil maken, dan maak je alvast die van ons! Je koopt de set (twee kaarten van Emilies hand, met een gedicht van haar en één van mij) voor 4 euro. Als je twee sets koopt, valt de verzendingskost weg (anders is het de prijs van een postzegel). Je kan de kaarten ook bij mij ophalen in Kortrijk of bij Emilie in Brussel. Stuur mij gewoon een berichtje via Instagram of opnezondag@gmail.com.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *