Muziek voor je zondagmiddag(gevoel) #13

Na een paar jaar met een platendraaier waar steeds meer onderdelen aan ontbraken, kwam er deze week nieuw speelgoed in huis (na een ommetoertje langs ons vorig adres). Thuis luisteren we nu dus lekker analoog muziek van platen waarvan ik al vergeten was dat we die hadden. Voor jou heb ik wel een digitaal lijstje met enkele nummers die de voorbije maanden op repeat stonden.

Naar goede gewoonte is er een snippertje klassiek, een paar knallers van vrouwelijke artiesten en een paar gouden oudjes. Om mee te blijven met zondagse muzieklijstjes volg je de link hieronder naar Spotify en klik je op ‘Volgen’. Als ik nieuwe nummers aan het lijstje toevoeg, dan hoor jij die ook binnenkomen. Oudere lijstjes vind je in mijn profiel.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *