VIDEO: welkom in onze moestuin!

Nieuwe dingen proberen is eng. Ik krijg een idee en begin er vol enthousiasme aan te werken en bij te schaven, maar als het moment daar is om het te delen met de wereld – door een workshop te geven, een live podcast te doen of door simpelweg op “publiceren” te klikken – slaat mijn onzekerheid altijd toe. Ik zeg standaard tegen Jasper dat hij mij de volgende keer moet tegenhouden als ik een idee heb. Gelukkig doet hij dat nooit. Zelfs al is het een stom idee, je leert er sowieso iets uit.

Deze keer wou ik een filmpje maken om onze tuin te tonen. Na zelf wat te filmen, kwam Jasper eens kijken en extra aanwijzingen geven (hij is cameraman en monteur). Na nog wat proberen en zelf alle stukjes op te nemen waar ik in de camera praat, nam hij het toch over voor de detailshots. Aan de montage ben ik zelfs niet moeten beginnen. Nu het af is, praat ik dan ook liever over “onze tuinvlog” dan “mijn tuinvlog”. Ik heb het gevoel dat ik alleen de leuke dingen moest doen, maar hopelijk denkt Jasper daar exact hetzelfde over.

In ons eerste filmpje tonen we de verschillende delen van de tuin en wat voor planten er staan. De kippen en peloeze figureren (ze zijn nog niet klaar voor eigen tekst) en ik word heel enthousiast over een vlinder. Without further ado:

Abonneer je gerust op mijn kanaal. Ik hoop af en toe te kunnen tonen hoe het er aan toe gaat in onze tuin en moestuin, hoe ik mijn tuinboeketten maak en wat voor kunstjes Peloeze en de kippen kunnen (voorlopig geen). Maar laat vooral weten wat je ervan vindt!

One thought on “VIDEO: welkom in onze moestuin!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *