Maak je plannen voor de herfst (mét printable)

De herfst is een bijzonder seizoen. Het lijkt koud en donker, maar gevallen bladeren zorgen voor warme nestjes voor vogels, insecten en kleine dieren. De dagen worden korter en tegelijk is er nog een overdaad aan groenten uit de moestuin, zoals spinazie, pompoenen, de laatste tomaten en courgettes, snijbiet en hopen peterselie. Er is kans op mist en regen, maar evengoed op een zonnige nazomerdag.

Voor mij voelt de herfst altijd als een nieuw begin, een periode waarin alles mogelijk is. Als bladeren van saai groen plots de mooiste kleuren kunnen krijgen, er overal paddenstoelen opspringen en iemand ‘s nachts parels aan ieder spinnenweb heeft gehangen: dan moet jij toch ook vanalles kunnen waarmaken dit seizoen?

Net zoals ik aan het begin van het jaar mijn doelen stel, wil ik ook in de herfst de tijd nemen om na te denken. Wat wil ik de komende drie maanden, die tegelijk het einde van het jaar zijn, nog bereiken? En voor welke leuke en mooie dingen wil ik nog tijd maken?

Een nieuw seizoen is het moment bij uitstek om een intentie te zetten, stil te staan bij wat je wil verwezenlijken of wat je misschien net achterwege wil laten. Ik heb voor mezelf dit document opgesteld als leidraad voor de komende drie maanden en ik deel het graag met jou. 

Zet een grote tas thee klaar, steek misschien wat kaarsen aan en kruip onder je dekentje. We gaan reflecteren!

Wil jij écht alles uit de herfst halen dit jaar? Schrijf je hier in om de reflectiesheet te ontvangen. Je zet je meteen ook op de wachtlijst van mijn gloednieuwe herfstprogramma. Zo hoor je als eerste wat ik dit najaar van plan ben!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *