Wat neem je over in je nieuwe journal?

Ik verslijt dit jaar journals als nooit tevoren. Ik gebruik mijn journal om mijn maanden en weken te structuren, ik schrijf mijn gedachten en ideeën op en ik maak lijstjes en habit trackers. Door een journal te houden, is mijn hoofd minder vol en daar kan ik alleen maar deugd van hebben. Wil je meer weten over journalen, lees dan zeker deze blogpost.

Ik begon een weekje geleden in mijn vierde (!) journal van het jaar. Super leuk voor een notitieboekjeshoarder als ik, want ik heb eindelijk een reden om boekjes te blijven kopen. Maar wat doe je met al die informatie die nog in je vorige journals staat? Ik neem zeker niet alles mee, maar een paar zaken schrijf ik standaard over op de eerste pagina’s.

Daarover maakte ik dit filmpje:

Wat hou jij allemaal bij in je journal? En welke informatie schrijf je over in een nieuw exemplaar? Laat het zeker weten in de comments!

One thought on “Wat neem je over in je nieuwe journal?

  1. Leuk filmpje, dankjewel om te delen!
    Daarom ben ik zo’n fan van journalen: het is zó flexibel, dat je kan kiezen wat je overneemt en wat niet. Mijn journal is geen enkele keer hetzelfde, en ik neem enkel mee wat nuttig is. Mijn oude journals hou ik wel bij, maar ik doe er eigenlijk nog weinig mee :-).

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *