Content- en copywriting

Op zoek naar iemand die je gedachten en ideeën op papier krijgt? Het is mijn tweede natuur, maar 29 jaar op deze wereld hebben mij intussen geleerd dat veel mensen ermee worstelen. Gelukkig voor jou bestaan er content- en copywriters die met veel plezier en kennis teksten schrijven, redigeren en puntjes op de i, j en soms zelfs op andere letters zetten. Zelf haal ik mijn trots uit heldere, verstaanbare teksten die ik met veel liefde voor taal schrijf. Een kwinkslag krijg je er zo bij. 

Wil jij je missie en je ambities waarmaken? Ik help je graag met:

 • Contentcreatie
 • Copy van artikels, webteksten en blogposts.
 • Redactie van bestaande teksten

Ik probeer altijd de perfecte combinatie te maken van online vindbaarheid, heldere teksten en de persoonlijkheid van de mensen achter de organisatie. Jij dus. Ben je op zoek naar een snelle opkuis van je website of wil je er meteen tegenaan met een volgeladen contentkanon? Check mijn aanbod hieronder:

Quick fix websitepakket (149 euro)*

 • Website-scan met concrete tips
 • Ik kuis 2 bestaande teksten op en geef ze wat extra glans.  
 • Je ontvangt een pdf met tips en aandachtspunten voor je socialemedia-profielen

Fundamenten websitepakket (497 euro)*

 • Briefing/intakegesprek
 • Ik schrijf teksten die jouw verhaal als ondernemer vertellen op je website: 
  • Een duidelijke, verwelkomende homepagina
  • Een “over mij” dat je bezoekers aanspreekt
  • Jouw aanbod geschreven met jouw ideale klant voor ogen
  • Een contactpagina die gevonden wordt
 • Eén van jouw socialemediakanalen krijgt een bio die volgers aanspreekt en naar jouw aanbod leidt.
 • Je weet altijd wat te delen met je volgers, dankzij een persoonlijke contentlijst met 30 mogelijke onderwerpen voor je sociale media, blog of nieuwsbrief
 • Je ontvangt een pdf met tips en aandachtspunten voor je socialemediaprofielen

Super websitepakket (1248 euro)*

 • Briefing/intakegesprek
 • Ik schrijf teksten die jouw verhaal als ondernemer vertellen op je website: 
  • Een duidelijke, verwelkomende homepagina
  • Een “over mij” dat je bezoekers aanspreekt
  • Jouw aanbod geschreven met jouw ideale klant voor ogen
  • Een contactpagina 
  • Een FAQ-pagina 
 • Je krijgt input voor je sociale media: concrete tips, onderwerpen en 10 ready-to-post teksten.
 • Je ontvangt een pdf met algemene tips en aandachtspunten voor je socialemediaprofielen.
 • Je weet altijd wat te delen met je volgers, dankzij een persoonlijke contentlijst met 30 mogelijke onderwerpen voor je sociale media, blog of nieuwsbrief
 • Drie van jouw socialemediakanalen krijgen een bio die volgers aanspreekt en naar jouw aanbod leidt.
 • Ik plan de content voor 3 nieuwsbrieven of blogposts en schrijf ze voor je uit. 

(* Kleine onderneming, onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. Btw niet toepasselijk)

Mail me via copy@opnezondag.com. Je kan bij mij aankloppen voor langere artikels en blogposts, nieuwsbrieven en direct mails, recensies, socialemediaposts en kortere teksten voor websites en drukwerk. Ik haal mijn trots uit heldere, verstaanbare teksten die ik met veel liefde voor taal schrijf. Een kwinkslag krijg je er zo bij. 

Enorm tevreden van onze samenwerking met “Op ne zondag”. We lieten alle teksten voor onze webshop schrijven. Trees heeft de sfeer van ons bedrijf direct begrepen en de meest prachtige teksten neergepend voor ons. Ik ben er 100% zeker van dat dit zichzelf gewoon gaat terug verdienen, want de juiste teksten op je website maken een wereld van verschil. Ik zou het direct opnieuw doen en kan haar alleen maar aanraden. Bedankt voor de mooie samenwerking, Trees. Als je het nog niet doorhebt: we ❤ you.   

Jolien – Spots and speckles

Waarom ‘op ne zondag’?

We sparen de leukste dingen in het leven vaak op voor zondag: dutjes in de zetel, lange wandelingen en taartjes van de bakker. Reken daar in mijn geval een goed boek, een paar uurtjes in de moestuin en het loslaten van mijn innerlijke creabea bij. Mijn filosofie: zorg elke dag voor een beetje zondag door de dingen die je normaal enkel ‘op ne zondag’ zou doen een plek te geven: al is het maar een verse chai latte zetten of een halfuurtje in je tuin aanmodderen na je kantooruren. Of door iedere dag een beetje te werken aan je droom, in plaats van je er enkel op zondag in te verliezen. 

Doordat ik dat ook als content- en copywriter doe, ga ik onder dezelfde naam aan de slag. Dat oneigenlijk ‘ne’-gebruik betekent trouwens niet dat ik mijn teksten standaard met een West-Vlaams accent aflever. Dat reserveer ik voor onze telefoongesprekken. 

Neem contact op

Wil je graag meteen aan de slag? Stuur me een e-mail met meer informatie en dan bekijken we samen of, hoe en wanneer ik je verder kan helpen. Je bereikt me via copy@opnezondag.com.

Enkele van mijn meest recente blogposts vind je hieronder:

%d bloggers liken dit: