Content- en copywriting

Ik ben Trees en ik beloof dat als je me inhuurt als copywriter, ik geen moment voor jou zal schrijven. Bij elk woord, elke zin, elke blogpost, nieuwsbrief en webtekst houd ik jouw klant voor ogen. Waar zijn ze naar op zoek? Welke transformatie willen ze? En hoe kunnen jouw teksten hen aanspreken?

Welk verhaal wil jij hen vertellen?

Dat verhaal en jouw persoonlijkheid vat ik in mijn teksten. Als potentiële klanten je website bezoeken, moeten ze denken: “ik geloof haar verhaal en ik denk dat zij degene is die mij kan helpen.” Of dat nu is door een afspraak bij je te maken, je online training te kopen of zich in te schrijven op je nieuwsbrief.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Boek een kennismakingsgesprek in en ik praat je graag bij over mijn aanbod.

Een pakketje teksten, graag.

Wil je sleutelen aan je website of volledig webteksten laten schrijven? Check dan zeker mijn websitepakketten. De drie opties komen elk met mijn e-book “Je klanten aanspreken op sociale media”.

Elke maand content

Heb je op regelmatige basis nieuwe content nodig? Een maandelijkse nieuwsbrief, een lange lijst met blogpostideeën of de occasionele e-mailsequence: ik help je graag. Wat zeg ik: ik zit gewoon al klaar om te beginnen tokkelen!

Ik wrijf me elke dag in mijn handen met die klanten van mij. Voor een keer laat ik hen ongeredigeerd aan het woord. Omdat ze zo’n mooie dingen zeggen.

Liever een mailtje?

Mail me via copy@opnezondag.com. Je kan bij mij aankloppen voor langere artikels en blogposts, nieuwsbrieven en direct mails, recensies, socialemediaposts en kortere teksten voor websites en drukwerk. Ik haal mijn trots uit heldere, verstaanbare teksten die ik met veel liefde voor taal schrijf. Een kwinkslag krijg je er zo bij. 

Waarom ‘op ne zondag’?

We sparen de leukste dingen in het leven vaak op voor zondag: dutjes in de zetel, lange wandelingen en taartjes van de bakker. Reken daar in mijn geval een goed boek, een paar uurtjes in de moestuin en het loslaten van mijn innerlijke creabea bij. Mijn filosofie: zorg elke dag voor een beetje zondag door de dingen die je normaal enkel ‘op ne zondag’ zou doen een plek te geven: al is het maar een verse chai latte zetten of een halfuurtje in je tuin aanmodderen na je kantooruren. Of door iedere dag een beetje te werken aan je droom, in plaats van je er enkel op zondag in te verliezen. 

Doordat ik dat ook als content- en copywriter doe, ga ik onder dezelfde naam aan de slag. Dat oneigenlijk ‘ne’-gebruik betekent trouwens niet dat ik mijn teksten standaard met een West-Vlaams accent aflever. Dat reserveer ik voor onze telefoongesprekken. 

%d bloggers liken dit: