Content- en copywriting

Gedachten en ideeën op papier krijgen: het is mijn tweede natuur, maar 28 jaar levenservaring hebben mij intussen geleerd dat er meer mensen zijn die er mee worstelen dan niet. Gelukkig voor hen bestaan er content- en copywriters die met veel plezier en kennis teksten schrijven, redigeren en puntjes op de i, j en soms zelfs op andere letters zetten. 

Ben je op zoek naar een toegewijde freelancer om

  • artikels, blogposts, content calendars etc uit te denken;
  • teksten te schrijven vertrekkende uit een briefing, een interview of desk research;
  • redactie uit te voeren op je teksten: dat betekent dat ik vertrek van een bestaande tekst en die grondig nalees en desnoods herschrijf;
  • een spelcheck te doen op je tekst om er alle grammaticale, syntax- en spelfouten uit te halen;
  • of een mooi gedicht te schrijven?

Mail me via copy@opnezondag.com. Je kan bij mij aankloppen voor langere artikels en blogposts, nieuwsbrieven en direct mails, recensies, socialemediaposts en kortere teksten voor websites en drukwerk. Ik haal mijn trots uit heldere, verstaanbare teksten die ik met veel liefde voor taal schrijf. Een kwinkslag krijg je er zo bij. 

Jouw nieuwe favoriete content- en copywriter

Ik ben drie jaar als copywriter aan de slag en schrijf al iets langer teksten voor mijn blog, Op ne zondag. Als podcast-host van Bende van het Boek, praat ik iedere twee weken met Sara over boeken, schrijf ik blogposts en beheer ik onze Instagram-pagina. Je weet me altijd te enthousiasmeren als het gaat over boeken, de moestuin, DIY en duurzaamheid. Ook voor teksten over  eerder droge onderwerpen mag je me aanspreken. Zo schreef ik werkgerelateerd al over linked data, open standaarden en de vreugde en pijn van digitalisering.

Waarom ‘op ne zondag’?

We sparen de leukste dingen in het leven vaak op voor zondag: dutjes in de zetel, lange wandelingen en taartjes van de bakker. Reken daar in mijn geval een goed boek, een paar uurtjes in de moestuin en het loslaten van mijn innerlijke creabea bij. Mijn filosofie: zorg elke dag voor een beetje zondag door de dingen die je normaal enkel ‘op ne zondag’ zou doen een plek te geven: al is het maar een verse chai latte zetten of een halfuurtje in je tuin aanmodderen na je kantooruren. Of door iedere dag een beetje te werken aan je droom, in plaats van je er enkel op zondag in te verliezen. 

Doordat ik dat ook als content- en copywriter doe, ga ik onder dezelfde naam aan de slag. Dat oneigenlijk ‘ne’-gebruik betekent trouwens niet dat ik mijn teksten standaard met een West-Vlaams accent aflever. Dat reserveer ik voor onze telefoongesprekken. 

Neem contact op

Wil je graag meteen aan de slag? Stuur me een e-mail met meer informatie en dan bekijken we samen of, hoe en wanneer ik je verder kan helpen. Je bereikt me via copy@opnezondag.com.