Elke maand content

Heb je een constante contentstroom nodig, maar heb je zelf niet de tijd en de goesting om die op gang te brengen? Geen nood, ik typ teksten als een geoefende concertpianist. Of je nu blogposts, nieuwsbrieven, salespages, website-aanpassingen of socialemediateksten nodig hebt: op mij kan je rekenen.

Om zeker te zijn van een plekje in mijn agenda, kan je een abonnement op me nemen (wel, dat klinkt vreemd). Maandelijks reserveer je een halve dag of een dag in mijn agenda. Jij bezorgt me je input tegen het afgesproken moment en ik stuur je naderhand een pakketje content.

Iedereen content dus. (Had ik al gezegd dat ik hou van een kwinkslag op zijn tijd?)

Wil je je graag op mijn teksten abonneren, boek dan een kennismakingsgesprek in en we kijken samen hoe ik jou verder kan helpen. Heb je een belfobie, dan mag je me gerust een mailtje sturen?

%d bloggers liken dit: