Blog

(Iets te) vieren

Het is eind juni, het einde van het schooljaar en de eerste helft van het jaar zit er bijna op. En toch heb ik niet dat gevoel. Het kon evengoed mei, maart of september zijn. Ik voel me out of sync met de tijd. Misschien is het omdat we ons groot verlof vroeger genomen hebbenMeer lezen over “(Iets te) vieren”

Onder de kastanjeboom

We waren op vakantie in Maison d’Architecte. Het is een prachtig huis, gebouwd in uit stenen typisch voor de Condroz, maar met een atypische raampartij en een typische architectenindeling. Er wonen vogels en een hele kolonie vleermuizen in de gevel, het gras staat lang naast het terras waarop de zon de tegels bakt. De stevigeMeer lezen over “Onder de kastanjeboom”

Leren haken

Ik publiceer af en toe een patroon om te breien of te haken. Vaak krijg ik dan de vraag hoe je daaraan begint. Hoe leer je haken? Welke steek leer je eerst? En wat heb je allemaal nodig? Ik heb haken zelf nog op school geleerd en ben er gewoon nooit mee gestopt. Ik maakMeer lezen over “Leren haken”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Over mij

Hoi, ik ben Trees. Content- en copywriter, blogger, honden- en kattenbaas en amateur moestuinier. Oh, en ik ben zondagsfanaat. Ik hou zoveel van zondag dat ik van elke dag een beetje zondag probeer te maken. Hoe, dat lees je hier en zie je op Instagram.

%d bloggers liken dit: