Over mij en mijn zondag

Heb jij ook voor ieder project een ander schrift, of toch een paar pagina’s in je bullet journal? En zoek je altijd manieren om die ene extra hobby er nog bij te krijgen? Welkom in mijn team! Ik wil zo veel doen, dat ik soms stress krijg van alle manieren waarop ik zou kunnen ontspannen. 

De rode draad in al mijn hobby’s is echter duidelijk: ik moet dingen maken. Of dat nu een pot confituur is, een podcast, een gedicht of SEO-teksten voor jouw nieuwe website. Mijn handen zijn graag bezig en ik kan mezelf helemaal verliezen in een maakproces. 

Daarom maak ik voor de mooie dingen des levens niet enkel tijd op ne zondag, maar probeer ik in elke dag iets zondags te smokkelen. Al is het thee drinken uit een zelfgemaakt kopje, een tuinboeket maken of uitgebreid koken. Om mijn verschillende liefde samen te brengen en te delen met de wereld, publiceerde ik in 2016 mijn eerste posts op deze blog. 

Op ne zondag deelt tuintips, recepten en het dagelijkse leven van een introverte lezer: alles om de huis-, tuin- en keukenmus in jou gelukkig en geïnspireerd te houden.

Die huis, tuin en keuken staan sinds 2019 in Kortrijk. Daar woon ik met mijn lief Jasper, onze kat Peloeze en onze kippen Athos, Porthos en Aramis. Ons huis is half verbouwd en we zoeken al even de courage om de rest aan te pakken. Intussen zijn we wel druk bezig in onze tuin en met verschillende projecten.

Sinds begin 2020 kan mijn pen namelijk ook de jouwe worden, want ik ben in bijberoep aan de slag als copywriter. Lees hier wat ik voor jou kan betekenen.

In de zetel hangen met een goed boek is een andere grote liefde, want als ik iets zelf niet kan uitproberen, dan lees ik er graag alles over. Boeken zijn altijd al mijn vrienden geweest. Iedere twee weken babbel ik er dan ook uitgebreid over samen met Sara in onze Bende van het Boek. Je kan onze podcast hier beluisteren en ons hier volgen. Zo word jij ook een beetje lid van onze gezellige bende.

Wil je even van gedachten wisselen, heb je een vraag of een leuk idee: stuur mij een berichtje!

4 thoughts on “Over mij en mijn zondag

  1. Je blog is echt prachtig! Het is iedere keer weer fijn om je posts te lezen. Ge doet dat goed!!
    Bedankt voor de inspiratie en prachtige verhalen over je reis.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *