Over

Waarom houden we de beste dingen in het leven beperkt tot zondag? Brunchen, lange wandelingen maken, uitgebreid koken, wroeten in de tuin of gewoon de hele dag op de zetel hangen met Netflix of een boek. Dat trage gevoel dat alles kan, als je het maar leuk en inspirerend vindt, wil ik de hele week door levend houden op deze blog. Zo kan elke dag een beetje (of heel veel) zondag zijn. 

Ik ben Trees en ik woon samen met mijn lief, onze kat Peloeze (not pictured), onze drie kippen en een paar vissen in Kortrijk. Aan ons huisje is nog een beetje werk al maakt de tuin alles altijd goed. En ‘maken’ dat is heel belangrijk voor mij.

Van nature ben ik een echte optimist, maar soms heb ik wel met mijn sombere buien en dan kan iets met mijn handen doen, mij echt wel oppeppen. Lezen en daarover babbelen doe ik ook graag, dus praat ik iedere twee weken met Sara over boeken in onze podcast de Bende van het Boek

Ben ik niet met één van mijn projecten in de weer, dan ga ik misschien wel voor jou aan de slag. Ben je op zoek naar een enthousiaste content- en copywriter? Lees hier wat ik voor jou kan betekenen.

Wil je even van gedachten wisselen, heb je een vraag of een leuk idee: stuur mij een berichtje!

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s